Kill the Hill, Kardinge Bult 30 mei 2020Door Eric
Deze wedstrijd loop zou in mei worden georganiseerd maar helaas, oorzaak….Corona.
Jan Douma van Steenboksport is de initiatiefnemer van deze loop. Nu deze loop niet in wedstrijd verband georganiseerd mocht worden kun je hem wel individueel lopen. Het doel is zoveel mogelijk hoogtemeters maken. Je gaat via de stijle kant omhoog, welke zijde je afdaalt mag je zelf bepalen.
Om een officieel certificaat en een heuse medaille in het bezit te krijgen als deelname, moet je je even via internet aanmelden.
Marjan en Eric waren toe aan uitdaging!
Plannen werden gemaakt, en aantal vrienden gevraagd om mee te doen. Vandaag was het dan zover. Om 7 uur ging Marjan van start, 30 min later gevolgd door Eric. Echt wel pittig hoor. Menno v/d M was er even voor achten. Hij had er echt zin in, ging als een speer.
We werden aangemoedigd door Henk, kwam net uit de nightshift, dapper hoor Henk, wel heel fijn om aangemoedigd te worden. Want het was zwaar, we namen nl ook het zelfde pad weer naar beneden. Ook had de zon al de nodige kracht.
Jan/Janine Douma en Ingmar kwamen langs. Jan P, kwam in gewone kleding, na een poosje gekeken te hebben kwam toch zijn tas met kleding uit auto. Hij ging ook voor een aanval op the Hill.
Jac had appeltaart mee genomen, was niet van plan om te gaan rennen. Hij zag Marjan en dacht ach… misschien kan ik haar een paar keer om hoog loodsen.

Marjan voor de 101e keer naar boven met ondersteuning van Jac die ook 31 keer omhoog liep in totaal
Eerst liep hij vier voorop, maar toch al snel moest hij dit bekopen en liep achter Marjan aan. En wat was het zwaar gaf hij later toe.
Ook Ronald liet nog even zijn gezicht zien. Het pad naar boven werd steeds rustiger, op een gegeven liep alleen nog Jack en Marjan. Jan H vergezeld met zijn vrouw wilde graag zijn schoondochter zien finishen en waren daar nog net op tijd voor aanwezig.
Wat een prestatie heeft die Marjan geleverd zeg 101 x. Maar ook de anderen mogen super trots zijn. Wat een mooie sportdag, en leuk dat we support hadden, echt heel fijn.
Het was een geweldige UITDAGING
Marjan 101 x
Menno 50x
Eric 40x
Jac 31x
Jan P 11x
Hierbij de link naar de foto’s.